Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en natt

jag skulle kunna ligga vaken hela natten
bara för att titta på dig när du sover
och höra dig andas

se på dig när du försvinner i din drömvärld
och få hoppas att jag finns med i dina drömmar

jag skulle ge dig massa kyssar på läpparna
och på pannan
och låta dig ta hela mig till himlen

älskling! lova mig en sån natt!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-20 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS