Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänning

 

I saknaden virvlar frågor
som tankar i snålblåst.

jag blundar och känner...

Vad annat än du,
kan i sköna, sköra ord
och en kroppslig närhet
beskriva närvaro?

Få mig att förintas
mellan allt och inget,
slå bort skuggor.

Smälta i, in i dig
där vi i ömhet bemöter, i början av,

bara är...

Vad händer,

 

är en njutning,

en outforskad sfär.

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 19:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja...Där ute går de...Alla dessa ljuvliga som förkroppsligar och gestaltar outforskade sfärer.
Ingen av dem har jag eller kommer jag någonsin att komma i kontakt med, eftersom det strider mot mina principer att inkräkta på andras territorium och mot deras likaså.

Men likafullt: Därute går de, och bara bär på njutningen, som en potential, som en skatt...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt