Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandar ihop lite vacker synd

Mat
är ett hungrigt ord

Tjat
är ett
ord i småbarnföräldrars
vardag

Tårar
är ett
befriande ord

Skratt
är
ett förlösande ord

Knulla
är ett
syndigt ord

Älska
är ett
vackert
ord

Men om man
då skulle säga,
jag älskar
att knulla dig

Då skulle det
bli
syndfullt
vackert




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-07-05 18:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som vanligt skriver du sååå fyndigt - min man sitter bredvid mig och läser - han säger att jag ska spara ner denna - Okey!!!
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan