Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardiet

Jag kör
min egen
sommardiet

Öl
och bakfyllepromenader




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 854 gånger
Publicerad 2005-07-05 18:48



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Detta känner man igen -
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan