Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbatus...

 

 

Även om en krigares attribut
i svarta lockar,
bjuder till dans bland otyg,
så är bara ytan ett klogrepp,
väl så mycket, men inte mer
än självläkande sår.

Där han i nästa stund, förgör
allt som därbakom
växer, sedan ser, sitt jag


På ett sargat, sotsvart slagfält

ansiktet...


där lyser sedan länge en ros,
den han håller i handen,
ungdomen

minnet...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-21 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja....ungdomen och minnen...*L*
Härligt poetat!:))
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt