Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

God morgon Världen.
varför retar du mig med din gråa nyans
och sprider hopp likt kletig hjärnsubstans
jag är så less på förorenad luft.

God dag Livet.
Varför jävlas du med lyckan som du själv har skänkt mig
det känns som om du indirekt har hängt mig
jag är så less på krossade speglar.

God eftermiddag Jag.
Varför tänker du på allt, ingenting och överallt
Varför fryser du så mycket, när det inte ens är kallt
Du är så less på konstig köld, dig själv och dina tankar.

God kväll Fredag.
Äntligen alkohol, bedöva och bedröva
Så oändligt onödigt att ständigt tro sig behöva
Jag är så less på att berusat skratta utan att veta varför




Fri vers av Någon AB
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-05 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Någon AB