Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens övergång i höst







Ibland
fast en från början var kär

det vi kalla kärlek
kan växa fram till en tumör
vilken bara blir alltmer elakartad
ju längre tiden går




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP