Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet är de sista som sviker



Meningslöst fundersam att försöka förstå

ett steg som var kortare än mitt livs första

på en väg fylld av tro, hopp och vilja

men när plötsligt modet försvinner lämnas hoppet liggande

tron på sig själv och viljan att lyckas hålls inte vid liv

utan blir till en svag länk som leder dig

in i en bubbla fylld av oro, svek och tårar










Fri vers av LillSandra
Läst 768 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-22 00:56



Bookmark and Share


  friheten
Titelsen säger mycket!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra