Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lektion i grundskolan

Naken inför framtiden,
annars kan man inte klä sig i rätt kläder

Ödmjuk inför dig
som jag inte har träffat förr

Men tro
inte för den sakens skull
att jag är någon slags mes
som
accepterar vad som helst !

Det var i mitt förra liv
för 1 år sedan

Men jag ger dig chansen,
att ge mig en chans,
så att jag kan zooma in
och känna

Antingen
är kemin där
eller inte,
det känner man
snabbare
än en lektion i grundskolan






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-07-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan