Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig tid

tid att tänka
tid att hitta mig själv igen
tid att studera ännu en ny nivå av svårigheter
som ödet eller livet eller guden har tagit mig till

jag vill inte förlora dig
men inte förlora mig själv hellre
så jag ber dig
låt mig vara mig själv
åtmistonne ett tag
ett dygn
några få timmar går också bra

bara ge mig avstånd att andas
jag är inte vann att bli kvävad i kärlekens famn
har inte hunnit vänja mig än
nej inte än..

men så som tiden läker alla sår
så kommer den skänka oss peace med.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS