Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med lite ord...


Ett återkrav



i ett överläge av falsk ömkan
punkterar du min själ
på en motväg till lycka
raderas allt
jag var din träl
i ett ögonblickligt jag
allt tiden glömde bort
finns ett ödsligt återkrav
ett krav som gäller oss




Fri vers av Tessy
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svårt, eftersom kärlek ju måste få vara kravlös.
Jag kräver att den skall vara det!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy