Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatueringar är blott en ytlig manifestation

Har du täckmantel
eller
blindbock

Sugrör
eller glas

Har du
putsat dina fönster
ser
du

bra ut ?

Kan du
slipa dina armbågar
eller
runda av din fyrkantighet

vem vet
om inte
du

Bygger du lego
med ditt ego
är du större
än en
liten arbetsmyra

Alla måste vi betala hyra
men om man med skrattet
i halsen
mot banken börjar styra

är man troligen inte tyngd
utav
fattigdom

Drick
av
tålamod

Ät med
bra sällskap

Älska
den som bör

älskas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 21:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kloka ord i trängt läge
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan