Vi reser mycket, men tar sällan vara på minnet av den viktigaste." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi reser mycket, men tar sällan vara på minnet av den viktigaste.


En enkel tack...

 

 

Vad sysslar jag med egentligen?

Gillar den frågeställningen.
Speciellt, som jag aldrig
har ett direkt svar, just då...

Men det är trevligt att resa.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så det bär av nu...Mot äventyret...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt