Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Gud gav mig makten så skulle jag nacka varenda en av dom jävlarna; innan

och att ligga där
mitt i natten
naken, särad
utnyttjad

Blod
som sipprar
sakta
ut från

det
innersta

Kan ni tänka er
att ligga
så ?

Jag kan inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-22 22:31



Bookmark and Share


  Violet Blue
Ger mig en stark känsla. Men den känns smått odefinierad. Så abrubt slut. Jag vill ha mer.
2008-06-22

  shirin
håller med föregående talare, drakbruden. de gör ont i mig när jag läser.
2008-06-22

  drakbruden VIP
Aj, din text värker i mig. Du får fram budskapet på ett smärtsamt sätt!!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan