Hur skulle det vara, om vi hade fler synonymer för hyckleri?
Känner ett skriande behov..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skulle det vara, om vi hade fler synonymer för hyckleri?
Känner ett skriande behov...



Mörka kort och fegspel

 

Om du tycker
att han spelar tärning
med sitt liv,
varför är du då inte med,
och satsar en slant
på ett säkert kort?

Varför lägger du inte händerna
på bordet,
så han kan se dig?

...bjuder.

Hur kan du tro,
att du är symbolen, för vinsten,
att det är vinsten han vill åt?

Skall ni fortsätta spela spelet,
gör det då,
fullt ut.

Men titta upp från bordskanten,

...bjud in.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-23 12:56



Bookmark and Share


  aol
jag menar bravo leif jag hatar hyckleri bra skrivet
2008-06-23

  aol
vo atar själv hyckleri§
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen gambler.
2008-06-23

  mare VIP
...intressant skrivet.......bra....
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt