Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom mina kära vänner låt oss marschera

Jag
smuttar på döden
och dricker
av livet

Skriver
inte på protestlistor längre

Det protesterar jag
emot

Det är viktigt att stå upp
för saker
i livet

tex
depressioner

Låt oss
bilda svarta tåg
genom
sommarglada städer

Tatuera in tårar
på hela kroppen
och marschera nakna

Vi behöver
inte höja våra röster
bara
sänka
våra

huvuden

De ska nog förstå
ändå
dessa förbannade

optimister




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 21:14



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Tjusigt! Bra kombination av målande bilder och krassa konstateranden.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan