Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen

Vi tar
stegen tillsammans

Men vi
går åt
olika håll ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-07-06 06:25



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Tillsammans men åt olika håll..
svårt
men om man tar korta steg så klarar man säkert av det... om det var så du menade?
På vilket sätt åt olika håll?
2005-07-06

  Markattan
Ja, så kan det vara här i livet, på gott och ont.
2005-07-06

    Bodil Sandberg
Ja det är ju en bra symbolik för livet -
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan