Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:27 rapporter från en tisdagsmorgon

En blå plaststol
ligger upp och ner
i trädgården

Kaffet
är kokt

Molnen
hänger tunga över mitt vardagsrumsfönster

Måste sätta
på en disk




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 08:29



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar den.. vardagsnära..
2008-06-25

  ¤Anne¤
jag har ingen maskin så jag är avundsjuk på dig
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan