Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
automatic writing


Korvimitationer


Oavkalleligt skalliga altandansare
petade runt i dessa ryttaranleten,
dessa insnärjda bukplacerade
undertryckta lepraskygga megabarn!

godtyckligt insmorda i getters fettdrivande tagelskrud.

Osmaken infann sig momentant
av dessa intrignötta bantarhybrider.

Vi kan se solens nakna tentakler slicka i sig alla utsvävade turistmål
- utan pardon!

Iomega 5 till allas lättnad,
vi fyller er som smörbyttor
karvade ur andningsorganen

- "Nej, varför inte skjuta till och dra tillbaka dessa erogena praktexemplar från sortimentet?"

Vi kommer bönhörligen sätta stopp som få,
när det tåg av tandlöst sittande ohyra
väller ut ur köksinredningens skarvar.


-


Samlade skalverk infann sig:

Vadsmiskande åsiktsskydd,
fördrivna pianolärare,
omogna tandemcyklister fallandes längs friskt lutande plan..

- OMTAGNING -

Samlade bantarkurer
uppradade på kokainblanka bord,

Vadsmiskande smicker
förkunnar oanade åsikter,

Fördrivna pygméstammar
förirrade i matsalens diskrum,

Omogna baktanter
viftandes med skvalpig byst,

Omsatta skomakare
letandes efter udda par..

- "oh my sweet sweet lady oh.."




Prosa (Prosapoesi) av Pizza n Funk
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pizza n Funk
Pizza n Funk