Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror bara...

 

Att lösa din skuld
är inte mitt mål,
när jag njuter,
reser bland rosor.
Och där, fortfarande,
river jag mig på taggarna,
blöder...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 01:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även rosorna har törnen...
Det finns alltid ett pris att betala.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt