Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldtyngd...

 

Den formen av poesi
du ville se, läsa,
var något som skulle komma att kosta
i skimrande kronor mer,
än guldtian, där milliarder
kom att falla över dina axlar.
Där du sedan ruskade av dig,
och med dina fötter fortsatte
att sparka bland guldskimrande tunga löv.

De har sin vikt i guld,
och en anledning varför
de fanns där,

höstlöven.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 01:44



Bookmark and Share


  berxper
Vilket härligt bildspråk.
Mycket bra!
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
De kommer ju som en baksmälla efter grönskan...
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt