Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gnällspiken city


nu är det en sådan där bugg igen i poetsystemet




jag hade 378 obesvarade meddelanden igår, nu står det där uppe till höger att jag har hela två, men på mejlsidan är det cirka ett tjugotal...
hoppas redax tycker detta är kul för det tycker då inte jag iallafall

hemskt mye hej till alla jag inte kan mejla nu...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-06-25 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP