Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tystnaden skrämmer mig som mest

Liktorn

Nazistiska
arkitekter

Bygger numera
under tystnad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 346 gånger
Publicerad 2008-06-25 20:25



Bookmark and Share


  Peter G VIP
japp! de finns även om de inte hörs! (eller försöker bli rumsrena)
Angeläget!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan