Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du ?

Dammigt i cd hyllan
och nej jag har inte tröttnat på musik

Jag har bara börjat lyssna
lite mer på
mig
själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-25 22:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbara ord och viktiga...
2008-06-27

  Elin Katten Lo VIP
Bandolan, shit pommes vilken skön text! Har den senaste veckan, tillsammans med mina korridorare undrat, varför jag alltid har så hög musik på.


E
2008-06-27

  Cris
Kalasfint Ola!!
2008-06-27

  Hannadraken
Bra! Jättesnyggt faktiskt!
2008-06-27

  L.byström
Filosofiskt! Härligt.
2008-06-25

  Teresia Ridell
Ska en konst till att våga lyssna inåt.
Snyggt Ola !
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan