Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behärska mig...

 

     Skall det vara nödvändigt?

Skall jag,
behöva slå längtan
i bojor, förklara.
Bara sitta stilla
på en bänk, bevisa.
Svälja tanken
som skall klä dagar
i skira slöjor.

     Skall jag där förstås?

Finns det någon
som äger mina läppar,
då vet de...
Då kan de känna smaken
som driver mig,
att köpa
en biljett

     Fan... nu är det semester

Till ett ljuvligt
ordfritt rike,
finns det alltid en stins,
som vinkar av...

     Tid för avgång...


Fan va skönt, att det är du
som ordar,
inte jag...

 

     Får se om vi syns,
     på Stockholms central... 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 23:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En intressant mötesplats om man vill vara anonym.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt