Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig en död sekund och den ska darra av rädsla i en evighet

Sömnen är
alltid
det
som väcker
mig

En inneboende
rastlöshet
som skär halsen
av
varje död sekund

och ( visst smakade kaffet bra
men allt smakar ju bra i brist på annan
sysselsättning)

Det kryper
likmaskar
runt bland skottsäkra västar
och ruset
är fyllt utav blodsmak

Det finns inga väggar att
springa in i ;
bara igenom
och sedan

vidare




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan