Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokroppar

Jag lurar mig själv
dagdrömmer
om nätter
i hetta

Fantiserar
onanerar,
oops
kom det ut i skrift ?

Ser på livet lite bakifrån
woow
sicken häck

Vill inte
vara där
gräset är grönare,
men mina ögon
sträcker sig längre än så

Sommarn är här
och
hallå
hur snygg kropp kan man ha ?

Nä skämt åsido
vi män kollar inte så noga
på kvinnokroppar
( officiellt )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-07-06 21:09



Bookmark and Share


    tanto
Fräckt skrivet!
Men trots att gräset är grönt kan det vara fullt av tistlar!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan