Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en strand av lättnad

Låt oss alla
gå in i
själens vattenfall,
för att sedan
ligga utmattade

lättnadens strand ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-07-06 21:21



Bookmark and Share


  Janjohan
Den är så avmätt, skönt stilla på nåt vis.
2005-07-07

  Markattan
Lättnadens strand låter helt underbart. Vackert skrivet!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan