Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:51 konferans med mig själv

Rödvinsfläcken
på databordet
avtorkad

Blå plaststol
i trädgård
fortfarande
upp och ner

En bok
med Carina Rydberg
ligger
ochså felvänd
bredvid
min sänggavel

Kaffet var lite tunt
ska
koka lite nytt

Men först
frukost

(mötet avslutat)




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 09:57



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
riktigt bra, alla to do listor är bra, vem ska skriva under protkollet?
2008-06-26

  stella
De viktigaste konferenserna har man med sig själv... ;)
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan