Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bultande hjärtan

Var ska vi stranda
om vi inte ens
har badat

Var ska
vi älska
om vi bara
hittar
hat

Vart ska
dom gå
dom som är
utan fötter

Vad ska dom äta
dom utan mat
och var föds kannibalism

Vart ska dom springa
dom som är utan gräns

Vart
tar det slut
innan det har börjat

Hjärtat
bultar
livet
springer förbi ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-06 21:35



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
härlig...och en väckarklocka!
2005-07-07

  David Fender
Lite paradoxalt var det allt den där.... intressant.... Kanibalism..smart
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan