Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just där... precis då

 

 

Han är kanske inte den personlighet
som åtnjuter stor respekt i massan,
men ändock får han dig att frysa
och gå i en vacker vid båge.

          Just där...

Där stannar han upp, andas ut tyngden
och ställer ner sina slitna kassar.

          Just där...

Där på fridens torg i blomsterhavet,
hade du möjligheten att passera.

          Just där...

Där hade det varit så lätt att säga:
- Hej, vill du ha en mugg kaffe och en bulle,
- kom! Vi går till Pressbyrån

          Just där...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 21:57



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du skriver så sant och med en så stor värme för den enskilda och ibland bortglömda människan...fler med dina tankar så skulle världen vara mycket skönare.
2008-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Alla dessa förspillda tillfällen...

Men frihet är bara ett annat ord för inget kvar att förlora.
2008-06-26

  Elaine.S VIP
Mycket tänkvärda ord...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt