Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skelögdhet

 

Att tycka synd om sig själv
är inte alltid fel.

Men för dig blir det ett vackert hus
utan fönster.

Där, om någon gång
slipper du titta ut.

Där kan du stapla kistor,
kläda väggarna med rosor.

Men smaken, förblir sur.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 23:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja. Snart drar väl min.
2008-06-26

  Leif Furstedt
Kul du Larz.
men den här mannen hade svårt att se, oj man igen, förlåt. Hur som helst kunde han inte se, varför frugan drog. Jag förstår henne...
2008-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Sluta läsa det jag skriver då.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt