Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

06:55 fredagmorgon

Rostat
bröd

Kaffe

morgonstress

Inget
läge för romantik

Laddningen i luften
är
tillräcklig för
att hålla igång
10 duracellkaniner

Vad kostar lugn och ro ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-27 07:00



Bookmark and Share


  Propella
*s*

När jag läser dig slås jag av hur mycket jag saknat dina ord.
Det här är riktigt, riktigt lätt att känna igen sig i.
2008-06-27

  Teresia Ridell
Hahaha skit i jobbet o kör hårt;)
Det är just detta livet handlar om !
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan