Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde en dikt som jag skulle skriva då jag vaknade

Jag drömde en dikt
som jag skulle skriva då jag vaknade

den handlade om att betrakta livet
då det passerar

jag stod på en surfingbräda
försökte parera vågorna

men jag minns inte längre orden
bara bilden

det var en skön känsla i magen
då jag mötte min livrädsla




Fri vers av Tina-sol
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-27 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol