Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser rakt in i dina ögon då vet du att du är älskad

Du är en sång
av Leonard Cohen

sakta vill
jag möta
din hud med mina fingertoppar

Jag letar mig fram
över dina skatter
och regnbågen drar sig
sakta
tillbaka

Nu är det bara natten
och
jag lovar dig

att aldrig
vackla

med blicken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-27 19:51



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
"Jag lovar dig att aldrig vackla med blicken". Det är äkta, underbar kärlek !!!
2008-06-27

  friheten
Tack för dikten! Underbara rader som känns bra.
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan