Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra familjen.

Jag vill tacka för
Dörren som alltid gläntar.
Den rinnande bäcken som skingrar mina tankar.
Min andra familj som alltid lyssnar till mitt skri & rop.
Vad jag än ropar kommer dörren
alltid glänta.
Må bäcken rinna vidare
Må kvällen vara god.
Skål för återförenad kärlek, gemenskap & vänskap.




Fri vers av Jim Karlsson
Läst 705 gånger
Publicerad 2008-06-28 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Karlsson
Jim Karlsson