Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen

Detta var kvällen där allt nytt tar en början.
Detta var kvällen då gamla band knöts.
Detta var kvällen då ljusen aldrig bran ut.




Fri vers av Jim Karlsson
Läst 569 gånger
Publicerad 2008-06-28 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Karlsson
Jim Karlsson