Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttra eller vika

Varför tackar jag alltid nej
när dom frågar i kassan
om jag vill ha kvittot

Varför
säger jag alltid
ja när någon vill bjuda
på öl

Varför tvekar
jag alltid när
konflikten är
ett faktum

Varför vände
jag på
den vita t shirten
när jag spillde rödvin
över oskuldsfärgen

Vem är jag? ;
kanske borde någon berätta

eller
hålla inne
med informationen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 14:46



Bookmark and Share


  Annmargreta
Ja det är frågor som bara du kan ge svar på!
Finurligt och bra skrivet!

Ha en bra sommar!!!
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan