Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst 2

Din blick
Den är så frusen
Lika frusen som en kall
Höstmorgon
Tänk innan
Innan vägen försvann
Var jag då lycklig?
Hur visste jag inte det?
Varför var du allt?
Varför är du allt?
Så varm inom
Men så kall här
Med en frusen blick
Likt höstens vind och frost




Fri vers av Ccassie
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 17:58



Bookmark and Share


    ingvar VIP
"Hur visste jag inte det", mycket bra.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie