Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

Jag är vilsen
Ensam, förtvivlad
Jag springer, det fortaste jag kan
Mot ett mål jag ej ännu känner
Jag springer, det starkaste jag kan
Mot något, som kan läka mitt sår
Du, du strör salt i sår
Och sprättar upp stygnen igen, igen
Får jag fråga varför?
Varför vill du se mig lida så?
Det svider, bränner, dunkar, slår
Allt gör ont




Fri vers av Ccassie
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 17:59



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket bra: "jag springer det starkaste jag kan"!
2008-06-28

  Fånga dagen
Starkt sårbart
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie