Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt spår

Jag härdar och härdar
Kämpar med allt
Upp tidigt, skola, plugg
Ute faller mörkret, allt är så kallt
Jag menar ej att klaga
Är glad att jag ett liv har fått
Åh, mitt stackars hjärta, ska jag lyckas laga?
Ditt spår är djupt, mörkt och rått …




Fri vers av Ccassie
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 18:02



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ungdomligt friska rader - med en litet mörk underton.
2008-07-20

    Bodil Sandberg
Här har du har samlat mången känsla i en ganska kort dikt..oerhört snyggt jobbat!!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie