Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man förbrukat sina chanser. När man ångrar. När man inte mer kan finna tillbaks


I ett förlåtlöst tillstånd

För sent…

Inget kvar

När…

Förlåt inte räcker mer

Å kärlek inte täcker längre

mina sjuka misstag

Jag tog ut mina chanser

Å sålde min själ till

Döden

Ånger min värsta fiende

A big reminder of what I

was

What I

did

What I

left

What I

loved

What I

lost


Är en
Naken och ångerfull

Patetisk jävel!!!!!!!!!!!!

Mitt ego förklätt i
ljusa färger av välgång

Hahaha

A big fat lie!

O en fasad av lycka
en svag lackning av hopp
som inte finns

Jag vägrar att gå ut i regnet

de tar bort färgen

och blottar min sjukdom

mina misstag

Jag låser in mig
In i mitt egos innersta kammare


Låter ingen vidröra
Mitt förgiftade
äckliga lik

Jag saknar

Bara saknar

Allt!!!!!!!!!!!

Jag saknar Dig!

Men inga förlåt

Finns inom räckhåll

När man övergav de levandes tillstånd

Även om ja inte kan se dig
Vet jag att du finns


Och även om du kanske inte ser mig
Och kanske t o m
Hatar mig

Med all rätt

För jag övergav allt
Allt som
Är liv

Så vet jag att långt inne i din benmärg
Finns
Mitt namn

Kanske du vill glömma

Kväva dina minnen av

Min röst

Men snälla!!!!!!!!!

Ber på mina bara knän
Ber å inte bli utplånad
Förintad
Ur ditt valv

För hur det än ser ut nu

Även om jag övergav er

Även om

Ja, även om jag lämnade min flock

Vet jag var jag hör hemma

Vet jag vad som är hem





Fri vers av Laov
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laov