Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vad var det ?

Íngenting är
lustigare än det
som du just
skrattat åt

Ingenting
är större
än
det största
du just upplevt

Ingenting är
ingenting

Allting
är någonting




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan