Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla humör

Ibland får man sota för
att man ha spelat rent,
det tycker jag är rent åt
helvete

Änglarna
är dom som får
människorna
att se dåliga ut,
för vem fan orkar gå
runt
och vara god alltid

Kattlådan
är full
dammråttorna
attackerar mig
som om jag vore
dammsugaren,
kaffet är slut
kontot övertrasserat
och jag är
på ett jävla humör !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-07-07 19:39



Bookmark and Share


  Nic
Älskar den sista versen, satte fart på fantasin i huve´t, hoppas du har kattmat kvar till katterna:)
2005-07-07

  Håkan Eklund
du fångar självömkans troll perfekt. släng ut det (trollet) i solen ;)
dikten är vardaglig(vilket jag tycker är din främsta styrka, du har en känsla att vara som folk e mest i dina dikter) och full av träffsäkra formuleringar.
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan