Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här på min ö

Lustiga syner
i mitt rödvinsglas

Djävulen och Gud
möts
mitt i röda havet

Ön i mitten
sitter jag på

Dricker
whisky
och läser bibeln




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan