Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommarnatten

Att kapitulera
inför sin
egen
svaghet
det
är

STORT

Att
vara
liten inför små

det är att möta
upp


rätt nivå

Hallå
visst är det så
att livet är fyllt utav kontraster
och laster

Men att balansera

ett hallonstrå
det är en konst

även i
sommarnatten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-29 19:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sant !
Snyggt, insiktsfullt. Hoppfullt !
2008-06-29

  berxper
Håller med! Jag tycker om din ödmjuka ton.
2008-06-29

  ¤Anne¤
tyckte om denna, tänkvärd
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan