Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har alla ett landningställ i hjärnan

Slungar ut ord
landar i hjärnor,
åker
en tolkningskarusell,
fingrar smattrar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-07-07 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan