Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan saltkar vid närmaste popcornsskål

Som att hångla
upp
en kebab
mitt i natten
med en skarp andedräkt av vodka

utspilld på
asfalt

lämnad kvar

Som att
ruta in sig
i ett osymmetriskt
mönster
och att stirra rätt
in i det varje dag

en lätt
vind av psykos
blåser

förbi

Som att
kasta upp
och sedan lägga sig ner
i det tillfälliga
konstverket

förfall
utan

återvändo




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan