Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

auf Wiedersehen.

Jag insåg nyss att våldsam sex
inte kan få mig att sluta tänka
och att flera timmar av ensamhet
inte får mitt hjärta att sluta slå

"När ni pratar om era lyckliga stunder,
tänker jag att det kanske är dags att ge upp"





Bunden vers (Haiku) av Whytina
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 17:03



Bookmark and Share


  wedquinna
Blir inte klok på denna text. Tolkar den på så många olika sätt. Kanske därför den fängslar mig?..
2008-07-02

  Frökenfanny
så tydlig och ärlig :D
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina