Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaser.

Jag vet inte vad jag tycker om dig,
om bubblandet i magen när jag ser dig,
är fjärliar,
eller helt enkelt gaser.

Jag spyr när jag hör ordet "älskar",
ett överanvänt ord som nu saknar mening.




Fri vers av Whytina
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 15:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lätta fjärilsvingar

Svåra problem

Magen på semester

Njuren arbetssökande


Älska dig bort, en aning
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina